','auto');ga('send', 'pageview');

RECENZE - Chata Klenka Novohradské hory

Hledat
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

RECENZE

Vážení klienti, prosíme o vaše hodnocení pobytu.

Hlasujte
                         nespokojeni
                   spokojeni s drobnými nedostatky
             spokojeni
       velmi spokojeni
 všem doporučujeme


8 komentáře
Průměrné hodnocení: 185.0/5


Zuzana
2018-10-03 23:55:44
Klidná dovolená, vše co se píše o chatě souhlasí, byli jsme moc spokojeni a rádi bychom se sem vrátili.Chybí tam jen síť v oknech(kvůli komárům), aspoň nahoře se přimlouvám za všechny ve vedru poštípané;). Majitelé čistotní, příjemní a přátelští lidé.Moc se nám tam líbilo.Vřele doporučuji;).
Martin
2018-09-02 16:09:04
Za mě vše v pořádku, klidné prostředí, majitelé velmi příjemný, vše naprosto v pořádku.
Markéta
2018-08-27 22:15:58
Úžasná dovolená a naprostá spokojenost. Můžu jen a jen doporučit. Chatička i majitelé úžasní, krásná příroda, parádní výlety po okolí. Určitě se vrátíme.
vendula rynešová
2018-08-11 16:01:34
Byli jsme moc spokojeni, vybavení chaty bylo zcela dostačující, vše nachystáno, čisto, útulno. Majitelé velmi milí lidé. Okolí klidné, vhodné k různým cyklo i pěším výletům. Děti i my jsme si dovolenou užili na jedničku. Děkujeme za umožnění příjemného pobytu a rádi se vrátíme. Rodina Rynešova
Martin
2018-08-05 17:33:36
Vstřícní a ochotní majitelé. Klidné prostředí. Maximální spokojenost
Eva
2018-07-08 13:01:15
Super dovolená. Všem doporučuji. Mi i děti jsme si to hodně užili. Zabicky v nedalekem rybnice krasne kvakali a voda byla take super. Houby jsme objevovaly i primo na zahrade chaty. Majitelé chaticky jsou pohodový a velmi sympatičtí lidé. Ještě jednou moc děkujeme. Eva a deti.
MARKÉTA a Petr
2018-05-07 07:45:15
Víkend na chaloupce paráda kolem ticho jen stebetaj ptackove a kecaj si tam žáby rano vás překvapí na terase zajíc tak mu připravte mrkev chaloupka je utulna cista nic neschazelo je to raj pro rodinu s detickama i zamilované tam vás nikdo nenajde :) Pan majitel moc příjemný děkujeme vrátíme se někdy zpět a slibuju mrkev koupím :)MARKÉTA a PETR
Josef Novák
2018-01-27 00:12:12
Byl jsem velmi spokojen. Ještě jednou děkuji.
 
počítadlo.abz.cz
Copyright 2015. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky